| < FixyFact Moderator Alımı > | |
|
+5Pinc ChucKy* baskaya54 berkay91 NσLємαηiα 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
NσLємαηiα Admin
| Konu: < FixyFact Moderator Alımı > Cuma Ağus. 07, 2009 12:30 pm | |
| Evet forumda userler ile ilgilenicek bir moderator alımı yapıcagız... 1) +18 2) Mage serverda 3 kez gm lik yapmış olucak 3) Saygılı olucak Bu özelliklerde kafama yatan ilk kişiyi moderator yapıcagım | |
|
| |
berkay91
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > C.tesi Ağus. 08, 2009 1:40 pm | |
| - NσLємαηiα demiş ki:
- Evet forumda userler ile ilgilenicek bir moderator alımı yapıcagız...
1) +18 2) Mage serverda 3 kez gm lik yapmış olucak 3) Saygılı olucak Bu özelliklerde kafama yatan ilk kişiyi moderator yapıcagım Mrblar ii çalışmalar ben galiba aranan şartlara uyuyorum ve sizlerede herkonuda destek vermekden onu ve gurur duyarım. 1)yasım:18 2)2 sefer adminlik 4 sefer gmlik deneyimim mevcuttur. 3)Hiç bir kimseye saygısız davranısta bulunmam... | |
|
| |
baskaya54
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Paz Ağus. 09, 2009 8:55 am | |
| - NσLємαηiα demiş ki:
1) +18 2) Mage serverda 3 kez gm lik yapmış olucak 3) Saygılı olucak Bu özelliklerde kafama yatan ilk kişiyi moderator yapıcagım 1) 19 yaşındayım 2) Mage Serverler dahil toplam 50 kadar serverde Gm lik yaptım 3) Yaşıma göre davranır ve iletişim kurarım ve daha birçok şey. Teşekkür Ederim | |
|
| |
ChucKy*
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Paz Ağus. 09, 2009 1:44 pm | |
| - NσLємαηiα demiş ki:
1) +18 2) Mage serverda 3 kez gm lik yapmış olucak 3) Saygılı olucak Bu özelliklerde kafama yatan ilk kişiyi moderator yapıcagım 19 Yasım Sw actm maqe SwLerde ıı yım DosyaLardan aNLarım YarDımcı oLurum Saygılıyıs eLhamdullah 6/24 saat onlıne olurum Bazen Deişe Bılyıor Sayamadım Kadar Gm Lık yaPtm userLere Yardmcı oLmaya caLısrım Forumlari qezMeyi Sevıyorm okn_krml@hotmail.com dn konusa bılırs | |
|
| |
Pinc
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Salı Ağus. 11, 2009 12:37 am | |
| - NσLємαηiα demiş ki:
1) +18 2) Mage serverda 3 kez gm lik yapmış olucak 3) Saygılı olucak Bu özelliklerde kafama yatan ilk kişiyi moderator yapıcagım 17 Yasindayim Kanada'da Yasiyorum 5 Gm lik yaptim + 2 si mage serverdir. Genellikle Geceleri online oluyorum Burada Ile Tr Arasi 7 SAat fark var Ise Gittigim icin eve 5 te geliyorum burada saat 5 iken orada 12 yani sabah 6 ya kadar online oluyorum. Simdiden Tskler, | |
|
| |
QnlyMaqe
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 36 Nerden : msnden:)
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Çarş. Ağus. 12, 2009 10:55 am | |
| 21 yaşımdayım daha önce 1 kere adminlik yaptım 8 kerede gmlik yaptım forumdancok iyi anlarım kendi forum sitem var yetkinforun olarak ruh halleri rep sistemi takımlar madalya felan eklemesini biliorum üygifleri felanbanner ws.ws. cok iyi anlarım modluk ve adminlikten günde 12saatten fazla onlineyim
iyi forumlar | |
|
| |
xXSabotaJXx
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Çarş. Ağus. 12, 2009 2:10 pm | |
| MerhabaLar ÖnceLikLe Serveriniz Ve Web Siteniz HayırLı OLsun..
23 Yaşındayım OnLy Ko TRKO Gibi serverlarda Bir çok Kez Gm Lİk yaptım... Bir kere SaygınLıgımı Ben Tartamam... SaygınLıgımı insanLar bilir Ben Bilemem
ModeRator AlımLarında AdayLıgımı koyuyoRm xD | |
|
| |
NelomiA_
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Çarş. Ağus. 12, 2009 6:59 pm | |
| Merhaba
Yaşım 18
Pwplerin ilk başladığı zamanlarda kaliteli serverlarda gmlik ve adminlik yapdım.Geçen senedirde bu alanlara karşı hobilerim var.Saygınlık konusuna gelince burdan diyerek olcak iş deyil yaşayarak bilinir bu tip işler. | |
|
| |
4MaTaDoR_ Co-Admin
Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 34 Nerden : izMir // KarşıyaKa // BahçeLi EvLer
| Konu: Geri: < FixyFact Moderator Alımı > Perş. Ağus. 13, 2009 4:38 am | |
| | |
|
| |
| < FixyFact Moderator Alımı > | |
|